• KOULUTTAJAT

  Kouluttajina toimivat asiantuntijat Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta,

  Merja Fischer Leadership Akatemia Oystä ja Anu Manner ZestMark Oystä.

  Merja Fischer

  Ohjelmajohtaja, Johtamistieteiden tohtori, KTM

  Merjalla on pitkä kokemus johtajana niin Suomessa kuin ulkomaillakin (ABB, Nokia ja Wärtsilä). Hänen erityisosaaminen on palveluliiketoiminnan kehittäminen eri muodoissaan: Strategia. Johtaminen. Prosessit. Henkilöstö. Osaamisen kehittäminen. Digitaalisuus. Robotiikka. Tekoäly. Viimeiset kaksi vuotta Merja on johtanut ohjelmistorobotiikka ja tekoäly liiketoimintaa Staria Digital Oyj:ssä. Merja väitteli helmikuussa 2012 Aalto-Yliopistosta aiheesta "Positiivisen vuorovaikutuksen merkityksestä yritysten välisen palveluliiketoiminnan tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen". Hän sai 2007 kutsun vierailevaksi tutkijaksi MIT Sloan School:n Bostonissa ja työskenteli yhdessä Oppivan organisaatio- ja Systeemitieteiden Professorin Peter M. Sengen kanssa. Hänet kutsuttiin toukokuussa 2017 Ministeri Lintilän Tekoäly työryhmän jäseneksi. Jonka tavoitteena on luoda strategia, jolla Suomesta tulee tekoälyn kärkimaa.

   

   www.merjafischer.fi

  Kirsi Heikkilä-Tammi

  KT, Kouluttaja

  Kasvatustieteen tohtori Kirsi Heikkilä-Tammi toimii tutkimusjohtajana Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergosin työhyvinvoinnin tutkimusryhmässä.

  Hänen erityisalueitaan ovat mm. työhyvinvoinnin johtaminen, positiivisen psykologian sovellutukset sekä osaamisen kehittäminen. Kirsin viimeaikaisin tutkimus on keskittynyt johtamis- ja osaamistarpeisiin työelämän muutoksessa. Hänellä on myös pitkä kokemus työhyvinvoinnin kehittämisestä ja kouluttamisesta yrityksissä sekä julkisella sektorilla. Kirsi on sertifioitu mindfulness (CFM ®) –ohjaaja, ja on myös tutkinut hyväksyvän tietoisen läsnäolon edistämistä yrityksissä.

  Oheisten linkkien kautta pääsee tutustumaan ja myös hyödyntämään julkaisuja omaan toimintaan. Kirsin löytää myös aktiivisesti keskustelemasta Twitteristä alan asioista.

  Yhteinen tuki ja hyvä ilmapiiri auttavat työyhteisöjä jaksamaan

  Miten kuntaesimies voi parantaa työhyvinvointia?

  Eri-ikäisten työssä jatkamista ja työhyvinvointia tukevat esimiestyön käytännöt

  Riitta-Liisa Larjovuori

  Kouluttaja, KTM

   

  Riitta-Liisan intohimona on kehittää ja valmentaa organisaatioita ja yksilöitä hyödyntämään inhimillistä pääomaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Hän on valmentanut, tutkinut ja kehittänyt työhyvinvointia tukevaa johtamista Tampereen yliopistolla vuodesta 2009 lähtien ja tehnyt yhteistyötä kymmenien eri organisaatioiden kanssa. Riitta-Liisan erikoisosaamisaluetta ovat psykologinen pääoma, itseohjautuvuus ja organisaation työhyvinvointipääoman tuloksellisuuden mittaaminen. Riitta-Liisa on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri

  Anna Koski

  Projektipäällikkö

  Anna on kouluttanut ja valmentanut uransa aikana monia eri alojen ammattilaisia ja työyhteisöjä työhyvinvoinnin kehittämisessä, psykologisen pääoman hyödyntämisessä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä. Koulutukseltaan Anna on terveystieteiden maisteri ja hankkinut myös muun muassa Reteaming coach – sertifikaatin.

  Anu Manner

  KTM, Kouluttaja

  Anu Manner on kannustava ja helposti uusista ideoista syttyvä valmentaja, jolla on yli kymmenen vuoden yrittäjäkokemus oman koulutusyrityksen pyörittämisestä. Anulla on poikkeuksellinen työhistoria Suomen ensimmäisen hiphop-festivaalin veturista kohti yksilö-ja tiimivalmentamisen huippua.

  Anun missio on valmentaa maailmaan lisää resilienttejä tiimipelaajia, joiden energia ja toimintakyky ei pysähdy muutosten keskellä. Koulutukseltaan hän on Tiimiakatemian kasvatti (JAMK) ja kauppatieteiden maisteri (JYU) sekä Personal Resilience Instructor (Resilience Alliance).

   

  www.zestmark.fi

  Hannu Uotila

  Vieraileva innostaja

  Hannu Uotila on asiakaskokemuksen asiantuntija ja videografisen tutkimuksen pioneeri. Hän on myös Cannes-palkittu videotuottaja, joka työskentelee videotutkimusyritys Oy Sailerin toimitusjohtajana. Uotila teki maailman ensimmäisen videogradun kauppatieteissä (Aalto 2011) ja edistää innovatiivisten tutkimustapojen hyödyntämistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Pidetty luennoitsija tunnetaan mm. ennätyksiä rikkoneen Duudsonit tuli taloon –televisiosarjan tuottajana. Uotila toimii myös Aalto –yliopiston ja EMLyon Business Schoolin (FRA) vierailevana luennoitsijana.

  All Posts
  ×